U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Voormeting onderzoek naar het online programma 'Ontspanning voor jou en je onrustige baby'

Welkom!

Fijn dat u deel wilt nemen aan het onderzoek naar de effectiviteit van het online programma 'ontspanning voor jou en je onrustige baby'. 

Het onderzoek bestaat uit twee vragenlijsten. Eén vragenlijst voorafgaand aan het online programma, die vragenlijst vult u vandaag in. Na afloop van het programma vragen we u om nog een keer een vragenlijst in te vullen. Met deze vragenlijsten willen we de effectiviteit van het programma bestuderen, zodat er een zo goed mogelijk aanbod ontwikkeld kan worden voor ouders van onrustige baby’s.

Op de volgende pagina wordt eerst gevraagd om toestemming te geven voor deelname aan het onderzoek. Daarna vult u de vragenlijst in. Als u de vragenlijst ingevuld heeft, krijgt u informatie over hoe u zich in kunt schrijven voor het online programma 'ontspanning voor jou en je onrustige baby' op de website van Babykennis Academie.

Mocht u nog vragen hebben over het onderzoek of de vragenlijst, dan kunt u contact opnemen met de onderzoekers via onderstaand e-mail adres. 

Om de effectiviteit van het programma te onderzoeken zijn veel deelnemers nodig. Uw medewerking aan dit onderzoek wordt dan ook bijzonder op prijs gesteld!

Alvast hartelijk dank voor de medewerking,

dr. Ank Ringoot  en dr. Ellin Simon, Universitair docenten Klinische kinder- en jeugdpsychologie, Faculteit Psychologie - Open Universiteit
e-mail: onrustigebabys@ou.nl