0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Testversie

De Transgender Coping Vragenlijst

U heeft de link naar deze vragenlijst geactiveerd omdat u ons wilt helpen met het testen van bovengenoemde vragenlijst en tevens in een transitietraject zit of zat.

U kunt tijdens en na het transitieproces te maken krijgen met moeilijke situaties waarbij u stress kunt ervaren. De onderzoekers van de Open Universiteit willen graag weten hoe u op deze situaties reageert, denkt te reageren of gereageerd heeft.

In de vragenlijst die u zo dadelijk te zien krijgt, worden verschillende situaties geschetst die stress op kunnen leveren. Er worden manieren van reageren beschreven om met deze stress om te gaan. Wij zijn geïnteresseerd in de manier waarop u denkt te reageren op genoemde situaties. Er kunnen ook situaties genoemd worden die niet op u van toepassing zijn. Probeert u zich in dat geval toch een voorstelling te maken van de situatie om de genoemde reacties te kunnen scoren. Er is geen sprake van goede of verkeerde antwoorden.

Klik bij elke reactie aan in hoeverre de genoemde manier van reageren op u van toepassing is op dit moment.

 

De balk boven de vraag geeft aan hoe ver u bent met het invullen van de vragenlijst.

 

Lees a.u.b. voordat u begint onderstaande verklaring gegevensbescherming en geef aan of u hiermee instemt.


Ik heb de schriftelijke informatie over het onderzoek gelezen.

Ik heb over de deelname aan het onderzoek kunnen nadenken.

Ik begrijp dat ik op elk moment kan stoppen met het invullen van de vragenlijst en dat ik tijdens het invullen ervoor kan kiezen alle reeds ingevoerde gegevens te wissen.

Ik geef toestemming voor het gebruik van de ingevulde gegevens voor wetenschappelijk onderzoek.

Ik begrijp dat de gegevens die ik verstrek anoniem zullen worden verzameld en niet naar mij terug te herleiden zijn.

Ik begrijp dat de onderzoeksgegevens alleen toegankelijk zijn voor de begeleidende onderzoeker en het onderzoeksteam. https://www.ou.nl/persoonsgegevens-disclaimer.

Ik begrijp dat de verzamelde gegevens gedurende 10 jaar op een veilige wijze door de Open Universiteit worden bewaard.